Wegenwerken Sluis-Nieuwdonk-Donklaan

Wat?

Binnen het wegenisproject Sluis-Donklaan-Nieuwdonk worden de wegen tussen de kernen Berlare, Uitbergen en de Donk aangepakt.

Donklaan

Momenteel worden in het noordelijk deel van de Donklaan (gemeenteweg) de opritten en bermen aangepakt. Nadat de openbare verlichting is teruggeplaatst wordt dit wegdeel opengesteld (voorzien op 20 oktober).
Vanaf begin oktober worden de werken aan de waterloop omgeving Scheve Villa aangevat. Begin november wordt gestart met de heraanleg van het zuidelijk deel van de Donklaan (vanaf Scheve Villa richting Schelde).

Nieuwdonk

De aanleg van de suggestiestroken op de bestaande weg Nieuwdonk is voorzien in de eerst helft van oktober.

Sluis

Vanaf 23 oktober wordt het kruispunt Riekend Rustpunt heraangelegd. Dit kruispunt kon niet eerder worden aangepakt omwille van de permanent noodzakelijke toegankelijkheid van het waterzuiveringsstation.
De werken worden in het najaar uitgevoerd om de landbouwactiviteiten zo weinig mogelijk te hinderen. Er wordt met de werken gestart vóór de herfstvakantie, om op die manier ook de periode van hinder te beperken.
Midden november zal de weg Sluis opnieuw geheel worden opengesteld.

Meer info

Voor bijkomende info kan je contact opnemen met Kristof Van Peteghem, dienst openbare werken via 052 43 25 30 of 0485 03 26 21.

Update vrijdag 22 september 2023

Contact

dienst openbare werken:
052 43 25 30
openbarewerken@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies