Wat is UiT?

Wat?

Klik voor een agendaoverzicht!Het UiTnetwerk is een landelijk overkoepelend netwerk van steden, gemeenten en regio’s die samenwerken op vlak van cultuur- en vrijetijdscommunicatie. Onder de noemer UiT vind je alle aanbod uit een bepaalde gemeente, regio of zelfs uit heel Vlaanderen. Ook Berlare is partner van dit UiTnetwerk.

Meer info

De motor van het UiTnetwerk is de UiTdatabank. Alle publieke vrijetijdsactiviteiten in onze gemeente (sport, jeugd, cultuur, toerisme, vorming, recreatie, …) die ingevoerd zijn in deze Vlaamse UiTdatabank, verschijnen in diverse agenda’s: op deze website (www.berlare.be en www.UiTinberlare.be) en in de agenda van Infogem. Bovendien halen ook een heleboel regionale en nationale agenda’s zoals Het Nieuwsblad, De Standaard, De Morgen, Ketnet, Radio 2, … en www.UiTinVlaanderen.be hun gegevens uit de UiTdatabank.

De voordelen van de Uitdatabank zijn duidelijk:

  • Geef één keer je activiteit in en zie ze op verschillende plaatsen verschijnen. Weinig inspanning voor een maximum resultaat.
  • Invoeren op www.uitdatabank.be is gratis, eenvoudig en snel. Registreer je op de site, ontvang je gebruikersnaam en paswoord en je bent vertrokken!

Contact

dienst recreatie en ondernemen:
Donklaan 123 (post: Dorp 22)
9290 Berlare
052 43 25 60 (balie)
052 43 25 61 (kantoor)
recreatie@berlare.be
ondernemen@berlare.be

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies