Helpende handen gezocht voor vaccinatiecentrum

Vanaf midden september start de herfstvaccinatie tegen COVID-19. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel professionele zorgverleners als vrijwilligers.

Praktisch

  • Tijdens de herfstcampagne opent het vaccinatiecentrum opnieuw 7 dagen op 7 met drie shiften per dag: 9-13 uur, 13-17 uur en 17-21 uur. Je geeft zelf aan wat voor jou haalbaar is.
  • Er zijn verschillende functies: steward, onthaalmedewerker, vaccinator, vaccins voorbereiding, toezichthouden arts, medewerker callcenter ... Voor sommige functies zijn er specifieke kwalificaties, opleidingen en vaardigheden nodig.
  • Eerstelijnszone Dender zorgt voor verzekering, vergoeding en opleiding.

Enkele getuigenissen

Ilse De Bock, steward: "Ik zet mij terug in als steward in het vaccinatiecentrum tijdens deze herfstcampagne omdat ik het gewoon heel graag doe. Je krijgt veel waardering en respect van de bezoekers, je draagt bij tot het algemeen belang en het is gewoon ook leuk werk met toffe mensen."

Dirk De Hert, vaccinator: "Ook tijdens deze herfstcampagne ga ik terug aan de slag als vaccinator in het vaccinatiecentrum. Ik vind het leuk om mijn vaardigheden terug in te zetten ten dienste van de maatschappij. Je ziet veel mensen en is ruimte voor een korte babbel. Ook de samenwerking met de andere vrijwilligers aangenaam en zorgt voor een leuke sfeer. Wat je graag doet, doe je goed."

René Van Hecke, toezichthoudend arts: "Ik houd regelmatig toezicht als arts tijdens de vaccinatiemomenten. Het is een fijne activiteit en de sociale contacten met collega’s en patiënten maken het boeiend en aangenaam."

Stel je kandidaat

Zin om je te engageren voor deze vaccinatiecampagne? Stel je kandidaat via deze link. Eerstelijnszone Dender neemt nadien zelf contact met je op.

Berlare gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.Verder gaanMeer over cookies